Ste na arhivski spletni strani, ki se od 10. 1. 2020 ne osvežuje oziroma ne dopolnjuje več. Za veljavno vsebino obiščite www.akos-rs.si.

Pregled storitev za nadzor nad porabo v mobilni telefoniji

Pregled storitev za nadzor nad porabo v mobilni telefoniji

Agencija je v okviru zagotavljanja zaščite interesov končnih uporabnikov pripravila primerjalni pregled storitev, ki jih operaterji javnih mobilnih komunikacijskih storitev nudijo svojim končnim uporabnikom z namenom nadzora porabe storitev oziroma preprečitve prekomernih stroškov.

V tabeli so zbrane informacije, ki so jih operaterji do meseca avgusta 2015 posredovali agenciji na podlagi prejetega vprašalnika, s katerim je agencija želela pridobiti točne informacije o tem, kakšne storitve imajo končni uporabniki na voljo, na kakšen način jih lahko aktivirajo in na katerem spletnem naslovu lahko dobijo več informacij.

Končni uporabniki se lahko na enem mestu informirajo o različnih možnih ukrepih za nadzor porabe storitev, opravljenih v omrežju izbranega operaterja, v primeru uporabe storitev v nacionalnem gostovanju (Tušmobil in T-2) ter v primeru gostovanja v omrežju tujega operaterja.

Zbrani podatki so informativne narave in agencija ne odgovarja za njihovo pravilnost. Agencija končnim uporabnikom svetuje, da se za morebitne dodatne informacije obrnejo neposredno na izbranega operaterja.

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije
Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 583 63 00
F: 01 511 11 01
E: info.box@akos-rs.siUradne ure:
PON - PET 9:00 - 11:00
SRE - 13:00 - 14:00
Uradne ure po telefonu:
PON - PET 9:00 - 14:00

© 2014 AKOS. Vse pravice pridržane.