Ste na arhivski spletni strani, ki se od 10. 1. 2020 ne osvežuje oziroma ne dopolnjuje več. Za veljavno vsebino obiščite www.akos-rs.si.

Tretje četrtletje 2017: Poročilo o trgu elektronskih medijev in delu agencije

Tretje četrtletje 2017: Poročilo o trgu elektronskih medijev in delu agencije

Sreda, 27.12.2017

Agencija objavlja poročilo o trgu elektronskih medijev in svojem delu za tretje četrtletje 2017. Poročilo vsebuje pregled stanja v evidenci radijskih in televizijskih dovoljenj ter evidenci ponudnikov avdiovizualnih medijskih storitev na zahtevo in informacije v zvezi z izvedenimi aktivnostmi za uvedbo treh javnih razpisov – za dodelitev radijskih frekvenc za lokalne radijske postaje za analogno zvokovno radiodifuzijo, za dodelitev pravic razširjanja radijskih programov v digitalni radiodifuzni tehniki in za podelitev pravic razširjanja televizijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Republike Slovenije prek prizemnega digitalnega radiodifuznega omrežja, ki ni rezervirano za prostodostopne programe.

 

Poročilo podrobneje predstavlja izsledke dveh zaključenih obširnejših inšpekcijskih nadzorov (nadzor nad programskimi zahtevami iz dovoljenj za izvajanje dejavnosti in oglaševanjem zdravstvenih storitev) in javnost seznanja s številnimi drugimi v tem četrtletju zaključenimi nadzornimi postopki. Dodatno pa pričujoče poročilo bralcu ponuja zbir informacij in koristnih povezav, ki jih je agencija pridobila oziroma ustvarila pri svojem delu, in predstavljajo pomoč pri raziskovanju in razumevanju sodobne medijske krajine (kot npr. medijska (oglaševalska) pismenost, poslovanje slovenskih medijev, analiza ekonomskih potencialov slovenskega radijskega trga).
 

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije
Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 583 63 00
F: 01 511 11 01
E: info.box@akos-rs.siUradne ure:
PON - PET 9:00 - 11:00
SRE - 13:00 - 14:00
Uradne ure po telefonu:
PON - PET 9:00 - 14:00

© 2014 AKOS. Vse pravice pridržane.