Ste na arhivski spletni strani, ki se od 10. 1. 2020 ne osvežuje oziroma ne dopolnjuje več. Za veljavno vsebino obiščite www.akos-rs.si.

Direktorica AKOS ob Dnevu radiodifuznih medijev poudarila pomen in vlogo agencije pri ustvarjanju ustreznega okolja za delovanje radiodifuznih medijev

Direktorica AKOS ob Dnevu radiodifuznih medijev poudarila pomen in vlogo agencije pri ustvarjanju ustreznega okolja za delovanje radiodifuznih medijev

Torek, 10.04.2018

Predstavniki Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije so se danes udeležili obeležitve 1. Dneva radiodifuznih medijev, ki je potekala na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani. Na dogodku je sodelovala tudi direktorica agencije, mag. Tanja Muha, ki je predstavila delo agencije in izpostavila njeno vlogo na vseh sektorjih, ki se tičejo radiodifuznih medijev. Zaradi močnega trenda konvergence in digitalizacije družbe je tudi za ta segment trga postalo pomembno spremljanje regulacije na področju elektronskih komunikacij. Pred agencijo in trg se postavljajo novi izzivi in vprašanja, pri reševanju katerih pa je ključnega pomena konstruktivno sodelovanje vseh relevantnih deležnikov.


Združenje radiodifuznih medijev, ki deluje v okviru GZS, je ob vsakoletni obeležitvi dneva radia in televizije v Evropski uniji pripravilo celodnevni dogodek, na katerem so potekale razprave o vlogah radia in televizije v slovenskem prostoru, zlasti na lokalnem in regionalnem nivoju, ter o novostih, ki jih prinašajo nove tehnologije in drugi izzivi v prihodnosti.

 

 

Direktorica AKOS, mag. Tanja Muha

Direktorica AKOS, mag. Tanja Muha

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije
Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 583 63 00
F: 01 511 11 01
E: info.box@akos-rs.siUradne ure:
PON - PET 9:00 - 11:00
SRE - 13:00 - 14:00
Uradne ure po telefonu:
PON - PET 9:00 - 14:00

© 2014 AKOS. Vse pravice pridržane.