Ste na arhivski spletni strani, ki se od 10. 1. 2020 ne osvežuje oziroma ne dopolnjuje več. Za veljavno vsebino obiščite www.akos-rs.si.

Na prenovljenem portalu komuniciraj.eu preverite ponudbo na telekomunikacijskem trgu

Na prenovljenem portalu komuniciraj.eu preverite ponudbo na telekomunikacijskem trgu

Petek, 04.12.2015

Agencija je z današnjim dnem objavila prenovljen portal komuniciraj.eu. Portal končnim uporabnikom elektronskih komunikacijskih storitev - fizičnim osebam na enem mestu omogoča dostop do ponudb operaterjev (tako fiksnih kot tudi mobilnih).

Z izbiro posameznih iskalnih parametrov na komuniciraj.eu lahko uporabniki poiščejo ponudbe, ki so zanje najbolj primerne. Podrobne informacije o paketih so uporabnikom dostopne na spletnih straneh ponudnikov, do katerih portal nudi neposredno povezavo. Cilj je, da uporabniki s filtriranjem ponudb po različnih kriterijih (cena, količina, ipd.) v čim krajšem času pridobijo čim več osnovnih informacij o paketih operaterjev. Ni pa namen portala uporabniku izbrati zanj najbolj ugoden paket.

Za lažjo odločitev pri izbiri pravega paketa je na komuniciraj.eu dostopen tudi kalkulator prenosa podatkov, ki omogoča izračun priporočene mesečne količine prenosa podatkov.

Vsi objavljeni podatki so izključno informativne narave. Za točnost objavljenih podatkov, njihovo vsebino in ažurnost so odgovorni izključno operaterji, ki so agenciji posredovali svoje podatke.

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije
Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 583 63 00
F: 01 511 11 01
E: info.box@akos-rs.siUradne ure:
PON - PET 9:00 - 11:00
SRE - 13:00 - 14:00
Uradne ure po telefonu:
PON - PET 9:00 - 14:00

© 2014 AKOS. Vse pravice pridržane.